Stel zelf je Suzuki samen!
Zelf samenstellen Contact opnemen

Zakelijke leasevormen

Bij Forward Lease heb je de keuze uit alle verschillende lease vormen. Zoals operational lease, waarbij alle kosten zijn inbegrepen in het vaste, lage maanbedrag. Betaal je deze kosten liever zelf en wil je eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor netto operational lease. Lees er meer over en bekijk welke leasevorm bij jouw situatie past!

Suzuki operational lease

Voor een operational leaseauto betaal je een vast, laag maandbedrag. Daarvoor worden alle kosten overgenomen. Dus als er schade of onderhoud is, dan betaalt Forward Lease dit. En heb je een keer pech onderweg? Ook dan zorgt Forward Lease ervoor dat de Suzuki direct gemaakt wordt of dat je vervangend vervoer krijgt. Jij gebruikt de Suzuki, maar deze blijft bezit van Forward Lease.

Suzuki Vitara sfeerafbeelding

Suzuki netto operational leasen (financial lease)

Wil je uiteindelijk eigenaar worden van de Suzuki? En zelf zorg dragen voor onderhoud, hulpverlening, houderschapsbelasting, verzekering en afschrijvingsrisico? Kies dan voor netto operational lease met een koopplicht. Hiermee profiteer je net als bij financial lease van diverse financiële voordelen, zoals de fiscaal aftrekbare rente- en afschrijvingskosten en de mogelijke investeringsaftrek voor auto’s met een grijs kenteken.

Suzuki Swift sfeerafbeelding

Suzuki short lease

Shortlease is een snelle, flexibele en voordelige oplossing. Dat is ideaal als je behoefte hebt aan tijdelijk vervoer met een onbekende looptijd. De contractduur is minimaal drie maanden en daarna kun je per maand opzeggen. Met shortlease heb je alleen een bedrijfsauto voor de deur wanneer jij die nodig heeft.

Suzuki S-Cross sfeerafbeelding