Stel zelf uw Ford samen!
Zelf samenstellen Contact opnemen

Zakelijke leasevormen

Bij Forward Lease heeft u de keuze uit alle verschillende lease vormen. Zoals operational lease, waarbij alle kosten zij inbegrepen in het vaste, lage maanbedrag. Betaalt u deze kosten liever zelf, en wilt u eigenaar van de auto zijn? Kies dan voor netto operational lease. Lees er meer over en bekijk welke leasevorm bij uw situatie past!

Ford operational lease

Voor een operational leaseauto betaalt u een vast, laag maandbedrag. Daarvoor worden alle kosten overgenomen. Dus als er schade of onderhoud is dan betaalt Forward Lease dit. En heeft u een keer pech onderweg? Ook dan zorgt Forward Lease ervoor dat de Ford direct gemaakt wordt, of dat u vervangend vervoer krijgt. U gebruikt de Ford, maar deze blijft bezit van Forward Lease.

Ford netto operational leasen (financial lease)

Wilt u uiteindelijk eigenaar worden van de Ford? En zelf zorg dragen voor onderhoud, hulpverlening, houderschapsbelasting, verzekering en afschrijvingsrisico? Kies dan voor netto operational lease met een koopplicht. Hiermee profiteert u net als bij financial lease van diverse financiële voordelen, zoals de fiscaal aftrekbare rente- en afschrijvingskosten en de mogelijke investeringsaftrek voor auto’s met een grijs kenteken.

Ford short lease

Shortlease is een snelle, flexibele en voordelige oplossing. Dat is ideaal als u behoefte heeft aan tijdelijk vervoer met een onbekende looptijd. De contractduur is minimaal drie maanden en daarna kunt u per maand opzeggen. Met shortlease heeft u alleen een bedrijfsauto voor de deur wanneer u die nodig heeft.