Veilingactie voor het Sophia Kinderziekenhuis

MAAK HET “SO FIT EN FUN CENTRUM” MOGELIJK EN BIED MEE OP DEZE NISSAN MICRA!

Om dit nieuwe centrum te helpen realiseren, doneert Forward Lease de leaseopbrengsten van de eerste 24 maanden aan het Sophia Kinderziekenhuis.

Het belang van dit centrum wordt duidelijk op de website van https://vriendensophia.nl/sofitenfun/

In de maand juli kun je jouw bod uitbrengen middels onderstaand formulier. Na afloop van de veiling wordt het leasecontract aangeboden aan de hoogste bieder. De opbrengst van deze 24 leasetermijnen wordt overgemaakt aan de Stichting Vrienden van het Sophia.

Het initiatief om dit project te steunen komt van de Good Citizens club Rotterdammers 4 Rotterdammers. Als lid van deze club doet Forward Lease graag mee om voldoende geld in te zamelen voor dit nieuwe centrum. Robin van Rotterdammers 4 Rotterdammers maakte hier een leuk filmpje van: Sophietje bij Forward Lease

Je kunt ook doneren als je geen bod wilt uitbrengen op de auto door de QR code te scannen en te kiezen voor de actie van Forward Lease

HELP JIJ OOK MEE?

Veiling bod op het leasen van de Nissan Micra

Breng hiermee uw bod uit voor het minimaal 24 maanden leasen van deze auto. De opbrengst van uw bod schenken wij bij aflevering van de auto direct aan het Sophia Kinderziekenhuis!

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Voer een getal groter dan of gelijk aan 325 in.
Het door u te betalen leasebedrag per maand (exclusief BTW) voor een periode van tenminste 24 maanden. Minimaal bedrag € 325,--. Het leasecontract wordt u aangeboden indien u op 31 juli 2022 23:59u het hoogste bod heeft uitgebracht.