De 10 van 010

Ken jij een Rotterdams initiatief dat wel wat extra donaties kan gebruiken om hun sociaal maatschappelijke werk te kunnen blijven doen voor de stad? Meld de stichting, club of het persoonlijke initiatief dan aan bij ’10 voor 010′ en wie weet krijg jij volgend jaar een financieel steuntje in de rug. Forward Lease is één van de ondernemingen die zich inzet voor de fundraising voor deze sociaal maatschappelijke initiatieven. Kijk hier de oproep van Peter de Hoog van Forward Lease voor nieuwe inzendingen!

Forward Lease steunt het initiatief '10 van 010'

 

De ’10 voor 010′ is een initiatief van Rotterdammers 4 Rotterdammers. Lees op hun website meer over hun mooie fundraisingsactie.

Ze schrijven er zelf over:

“In Rotterdam zijn heel veel stichtingen en particuliere initiatieven die fantastisch sociaal maatschappelijk werk verrichten. Bijvoorbeeld inwoners of gezinnen ondersteunen die het hard nodig hebben. Wijken opknappen met elkaar. Scholen of sportclubs helpen. Die initiatieven zijn niet altijd bekend bij het brede Rotterdamse publiek. Waardoor ze niet altijd de financiële ondersteuning hebben om hun sociaal maatschappelijke inspanningen goed uit te voeren. Daar wil R4R verandering in brengen.”